Въпроси и отговори: A
2CallBG Logo
Добре дошли!
Предпл. 1
Предпл. 2
План A
План N
План G
Запишете ме!
Календар
За контакти
Държави W
English
Get Cyrillic Fonts!
1-877-BGEXPRESS

В тази рубрика ще намерите отговори на най-често задаваните въпроси за План A.  Ще се радваме да изслушаме и отговорим на всеки въпрос, който Ви вълнува - бил той включен в страницата ни В и О или не.  Позвънете или ни изпратете електронна поща.

B:
O:
B:
O:
B:
O:
B:
O:
B:
O:
B:
O:
B:
O:
B:
O:
B:
O:
B:
O:

Кой може да се запише за План A?

За разлика от План G, който е достъпен за почти цяла Северна Америка, План W има известни ограничения.  За да можете да се запишете за План A, трябва да отговаряте на следните условия:

    a. Да живеете в някой от 48-те континентални щата на САЩ (без Аляска и Хаваи)
    б. Телефонните линии трябва да са записани на Ваше име (или на името на компанията Ви, ако имате право да поръчвате далекосъобщителни услуги за нея)
    в. Записваният телефон трябва да бъде обикновена телефонна линия или ISDN-линия, а не монетен автомат, мобилен телефон и пр.
    г. Ако записвате учержденска телефонна централа, трябва да впишете всички линии, за да е сигурно, че независимо от коя линия избирате ще звъните по тарифите ни
    д. Трябва да се намирате в зона с неограничен достъп до далекосъобщителна компания - все още около 3% от територията на САЩ е с ограничен достъп т.е. не може да избира далекосъобщителната си компания.

Струва ли нещо записването или активирането на услугата?  А струва ли нещо отписването (закриването) на сметката?

Не - Вие на дължите абсолютно нищо нито при активирането на услугата, нито (вярваме, че това няма да се случи, но все пак...) при закриването на сметката.  Местната Ви телефонна компания може да ви добави еднократно такса (обикновено около 5щ.д.) за това че ви сменя далекосъобщителната компания, но само ако решите да се превключите към нас и План А ви стане основна далекосъобщителна компания (можете да имате само една основна компания). В този случай Ви се полага възстановяване на таксата (до 5щ.д. на линия) - свържете се с нас и с удоволствие ще Ви дадем кредит за тези такси.

Има ли услугата някакви други такси - месечни, на разговор, на минута, или на каквото и да било друго?

 Месечната такса е 2 щ.д. за всички клиенти в САЩ. Няма други такси.

Как набирам далекосъобщителен разговор?

План A работи по следния начин:
1.  За да наберете далекосъобщителе разговор, набирате специалния код за достъп, който ще Ви бъде даден когато услугата се активира.  Той е от вида 1010111.
2.  Без да спирате, продължавайте да набирате номера както бихте го набрали нормално: например 1+КОД+НОМЕР за разговори в САЩ, Канада и Караибския басейн, или за абонати в други държави набирате 011 + КОД НА ДЪРЖАВАТА + КОД НА ГРАДА + НОМЕР НА АБОНАТА + #
3.  Пример: за набиране в САЩ, Канада или Караибския басейн: за да наберете (213) 463-5333, наберете 1010-ХХХ-1-213-463-5333; за набиране на международни номера: за да наберете 123456 във Франкфурт (код на града 69), Германия (код на държавата 49), наберете 1010-ХХХ-011-49-69-123456#
4.  Ако сте се превключили към нас и План A е основната Ви далекосъобщителна компания, не трябва да правите нищо по-различно от нормалното набиране - просто ноберете както обикновено (не забравяйте диеза (#) след всеки набран международен номер - спестява Ви пет секунди чакане!)

Как набирам, когато не съм в къщи?

План A е предназначен за употреба от обикновени телефонни линии.  Той предлага отлични тарифи, но няма гъвкавостта на План G.  Ако смятате че може да Ви се наложи да звъните от монетен автомат, от чужд или от мобилен телефон, нищо не струва към сметката Ви, която вече има План A, да се добави План G (по-специално функцята му на телефонна карта).  Всъщност можете да имате и двата плана едновременно - при записването ще определим точно кой(кои) искате.  За повече подробности - вижте План G.

Телефонният пост не е на мое име.  Мога ли да се абонирам за услугата?

Не, защото човекът на чието име е записан телефонът ще трябва да плати разговори, независимо че не са негови и съответно само той може да запише телефонния пост за услугата.  Ако той е съгласен да се запише (естествено може и на английски) и да Ви разреши да ползувате телефона за далекосъобщителни разговори, тогава Вие ще можете да ползувате услугата.

Колко струва разговорът до друг телефон в САЩ?

Всички междущатски разговори в континенталните 48 щата на САЩ, освен тези проведени в рамките на собствения Ви щат, се таксуват - както всички наши тарифи 24 часа в денонощието - по 8.9цента/ минута.  Щатските тарифи зависят от щата и са показани в таблицата по-долу.  За тарифите до Аляска, Хаваи, Порто Рико и за останалата част от света - моля погледнете международната страница на План А .

Щат

Тар.

Щат

Тар.

Щат

Тар.

Айдахо

21.9

Колорадо

9.9

Оклахома

12.9

Айова

9.9

Кънектикът

7.9

Орегон

9.9

Алабама

9.9

Луизиана

9.9

Охайо

9.9

Аляска

--

Масачузетс

8

Пенсилвания

10.9

Аризона

12

Мейн

15

Род Айлънд

12.9

Арканзас

14.4

Мериланд

9

Сев. Дакота

18.4

Вермонт

18.9

Минесота

12

Сев. Каролина

14.5

Вирджиния

11.9

Мисисипи

11.9

Тексас

10.9

Вашингтон

9.9

Мисури

15

Тенеси

14.9

Делауеър

7.9

Мичиган

9

Уайоминг

18.9

Джорджия

9.9

Монтана

16.4

Уисконсин

9.9

Зап. Вирджиния

14.4

Небраска

17.9

Флорида

9.9

Илинойс

5.9

Невада

9.9

Хаваи

--

Индиана

11.4

Ню Джърси

7.5

Южна Дакота

14.4

Калифорния

5

Ню Йорк

7.5

Южна Каролина

9.9

Канзас

15.9

Ню Мексико

18.9

Юта

9.9

Кентъки

10.9

Ню Хампшир

9.9

Междущатски

8.9

Как мога да платя сметката си?

Освен нормалното плащане с чек или "money order", можем да Ви запишем за банков дебит от сметката Ви или за плащане с кредитна карта.  Ако изберете този начин на плащане, можете да събирате ``мили", ``точки" или съответния вид премия, която банката Ви предлага при използуване на кредитна карта.

Как и кога ще получавам сметката си?

Сметките, които ще получавате са отделни пликове (т.е. не са включени в сметката на местната Ви телефонна компания - напр. Pacific Bell или GTE).  В зависимост от това кога е активирана услугата, ще получавате сметката си или около 16-20 число на месеца (включващи разговори до 9-то число) или около 30-05 число на месеца/следващия месец (включващи разговори до 24-то число).  Датите биха могли да варират с ден или два в резултат на празници, почивни дни и т.н.  Самата сметка е много детайлна и има статистики за проведените разговори по държави и кодове, каквито повечето от конкурентите ни или не предлагат  безплатно, или пък не ги предлагат дори срещу заплащане.  За клиентите ни които имат проблеми със зрението, предлагаме безплатно възможността за отпечатване на сметката с по-едри букви - просто ни кажете че искате такава сметка.

Как да се запиша за услугата?

За да се запишете за услугата, просто щракнете тук.

Добре дошли!
Copyright
1-877 and WWW
Държави W