Въпроси и Отговори: G
2CallBG Logo
Добре Дошли!
Предпл. 1
Предпл. 2
План A
План N
План G
Запишете ме!
Календар
За контакти
№а Достъп G
Държави G
English
Get Cyrillic Fonts!
1-877-BGEXPRESS

В тази рубрика ще намерите отговори на най-често задаваните въпроси за нашата услуга.  Ще се радваме да изслушаме и отговорим на всеки въпрос, който Ви вълнува - бил той включен в страницата ни В и О или не.  Позвънете или ни изпратете електронна поща.

B:
O:
B:
O:
B:
O:
B:
O:
B:
O:
B:
O:
B:
O:
B:
O:
B:
O:

Струва ли нещо записването или активирането на услугата?  А струва ли нещо отписването (закриването) на сметката?

Не - Вие на дължите абсолютно нищо нито при активирането на услугата, нито (вярваме, че това няма да се случи, но все пак...) при закриването на сметката.

Има ли услугата някакви други такси - месечни, на разговор, на минута, или на каквото и да било друго?

 Месечната такса е 2 щ.д. за всички клиенти в САЩ. Няма други такси.

Как набирам номер в България (или другаде)?

Услугата работи по следния начин:
1.  За да наберете международен разговор, набирате специалния ``800" -номер
за страната в която се намирате (ще Ви бъде даден списък когато услугата се активира).
3.  След около секунда чувате единичен тон (гонг).  След него вече можете да наберете: КОД НА ДЪРЖАВАТА + КОД НА ГРАДА + НОМЕР НА АБОНАТА + #
4.  Ако Ви дава заето или искате да проведете друг международен разговор, натиснете # # (два пъти # без интервал помежду им).  Изчакайте и повторете точка 3.
5.  НЕ НАБИРАЙТЕ "011" преди кода на държавата.  За да наберете номер в САЩ, Канада или Караибския басейн (всички с код "1"), за код на държавата наберете "1"; например за да се свържете с (213) 463-5333, трябва да наберете 1-213-463-5333#.

Как набирам, когато не съм в къщи?

От външен, мобилен, от чужбина или въобще от нерегистриран за услугата телефон услугата работи както е описано в отговора на предишния въпрос с една добавка:
2.  След около секунда чувате единичен тон (гонг). След него набирате номера на телефонната карта, който ще Ви бъде съобщен след активиране на услугата.
6.  Пазете номера на телефонната карта като номер на кредитна карта - особено по оживени места като летища, обществени сгради (кина, хотели) и пр.  Опитайте са да го наизустите.
7.  От 1 януари 1998 Федералната Комисия по Комуникациите (М-во на Съобщенията на САЩ) одобри нов закон, според който към сметката Ви се добавят 30 цента всеки път, когато набирате ``800"-номер от монетен автомат т.е. когато набирате"800"-номера за да влезете в услугата и го правите от автомат, можете да очаквате 0.30щ.д. допълнителна такса.  Тя е обезщетение за собственика на автомата и е данък постановен със закон, който ние сме задължени да събираме.

Телефонният пост не е на мое име.  Мога ли да се абонирам за услугата?

Не, защото човекът на чието име е записан телефонът ще трябва да плати разговори, независимо че не са негови и съответно само той може да запише телефонния пост за услугата.  Ако той е съгласен да се запише (естествено може и на английски) и да Ви разреши да ползувате телефона за далекосъобщителни разговори, тогава Вие ще можете да ползувате услугата.

Колко струва разговорът набран от САЩ до друг телефон в САЩ?

Разговорите в САЩ (независимо от до кой от континенталните 48 щата) се таксуват - както всички наши тарифи 24 часа в денонощието - по 10 цента/ минута когато набирате от абониран за плана телефон.  За тарифите от и до Аляска, Хавай и Порто Рико  - моля погледнете международната страница на План G.  За разговори от телефони, които не са абонирани, тарифата е 15цента/ минута, международни - вижте тук.

Как мога да платя сметката си?

Освен нормалното плащане с чек или "money order", можем да Ви запишем за банков дебит от сметката Ви или за плащане с кредитна карта.  Ако изберете този начин на плащане, можете да събирате ``мили", ``точки" или съответния вид премия, която банката Ви предлага при използуване на кредитна карта.

Как и кога ще получавам сметката си?

Сметките, които ще получавате са отделни пликове (т.е. не са включени в сметката на местната Ви телефонна компания - напр. Pacific Bell или GTE).  В зависимост от това кога е активирана услугата, ще получавате сметката си или около 16-20 число на месеца (включващи разговори до 9-то число) или около 30-05 число на месеца/следващия месец (включващи разговори до 24-то число).  Датите биха могли да варират с ден или два в резултат на празници, почивни дни и т.н.  Самата сметка е много детайлна и има статистики за проведените разговори по държави и кодове, каквито повечето от конкурентите ни или не предлагат  безплатно, или пък не ги предлагат дори срещу заплащане.  За клиентите ни които имат проблеми със зрението, предлагаме безплатно възможността за отпечатване на сметката с по-едри букви - просто ни кажете че искате такава сметка.

Как да се запиша за услугата?

За да се запишете за услугата, просто чукнете тук.

Добре дошли! №а Достъп G Държави G
Copyright
1-877 and WWW